Expertisecentrum


Veranderende wetgeving, financiële belangen en afnemende budgetten maken de noodzaak hoog om een doeltreffende aanpak te vinden voor Social Return en de werkgeversbenadering.

Het expertisecentrum heeft als doelstelling om u, als publieke organisatie, te ondersteunen met state-of-the-art dienstverleningsconcepten voor Social Return en voor de Werkgeversbenadering. Innovatieve concepten met een in de praktijk bewezen rendement.

Voor een beschrijving van deze innovatieve aanpakken klikt u op De bouwblokken-aanpak voor Social Return en de Ondernemende Werkgeversbenadering. Voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie, kunt u contact met ons opnemen.

Leidraden voor de (door)ontwikkeling van deze dienstverlening zijn onze visie en pijlers. Onze visie is dat werkgeverscontacten vanuit de overheid een wezenlijk andere inrichting van de publieke organisatie vragen, omdat werkgevers geen verplichting maar een keus hebben om met ons samen te werken. De pijlers onder onze dienstontwikkeling zijn: innovatie, meetbare meerwaarde en full-service dienstverlener.